Byte av Köksblandare & Duschblandare

Installation av blandare

Funderar du på att byta blandare i köket eller badrummet?

 Att uppgradera till en modern och energieffektiv blandare är ett utmärkt val. Här får du en guide till hur du går till väga samt några praktiska råd och varför det är klokt att anlita en professionell rörmokare från Hägersten VVS.

Vi har noga valt ut en samling kvalitetssäkra och snygga blandare baserat på vår goda erfarenhet av dem. Oavsett om du letar efter en köksblandare, tvättställsblandare eller en duschblandare, kan du hitta de bästa alternativen här. Våra erfarna rörmokare på Hägersten VVS står redo att installera dem åt dig, så att du kan njuta av förbättrad funktion och estetik i ditt hem. 

Klicka nedan på just den typ av blandare du vill byta ut.

Vi får ofta frågan om man kan byta blandare själv. Även om det är tillåtet att göra det själv, rekommenderar vi starkt att du anlitar en certifierad rörmokare. Felaktig installation kan leda till kostsamma vattenskador. Genom att anlita Hägersten VVS säkerställer du att arbetet utförs korrekt och minskar risken för skador. Dessutom blir eventuella försäkringsärenden mycket enklare att hantera om arbetet är utfört av en auktoriserad rörmokare.

Tvättställsblandare

Köksblandare

Duschblandare

Badkarsblandare

Hägersten VVS finns i:

Behöver du en rörmokare?

Varukorg