Installation av diskmaskin

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Installation av diskmaskin

Hägersten VVS erbjuder professionell installation av diskmaskiner och kan ge värdefulla råd innan du köper en ny. Förutom att vara en tidsbesparing är diskmaskiner även miljövänliga, med lägre vatten- och energiförbrukning än handdiskning. En diskmaskin som använder eco-program förbrukar vanligtvis bara cirka 10 liter vatten, jämfört med 30-40 liter för att fylla en diskho, plus sköljning.

Innan du bestämmer dig för en diskmaskin finns det viktiga faktorer att överväga:

Regelverk för installation:
Placeringen är avgörande vid köp av en diskmaskin. Sedan 2021 har reglerna för installation förenklats, men det kan vara knepigare i äldre kök utan tidigare diskmaskin. Maskinen måste installeras utan fogar mellan anslutningspunkterna, vilket begränsar placeringen till anslutningen till diskhoskåpet för att slangarna ska räcka till både tappvatten och avlopp.

En del återförsäljare erbjuder maskiner med extra långa slangar för att hantera detta problem, men regelverket förbjuder numera att förlänga rör för att ytterligare minska risken för vattenskador.

Krav på säkerhet och tätning:
Maskinen måste stå på en plastmatta med uppvikta kanter för att leda bort vatten vid eventuella läckage. Inga vattenflöden ska lämna diskområdet utan upptäckt. Även eventuella rör som kommer upp ur golvet måste tätas mot plastmattan för att förhindra vattenläckage.

Mått och modell:
Diskmaskiner kommer i olika storlekar, vanligtvis antingen 60 eller 45 cm breda. För integrerade luckor är det viktigt att kontrollera att måtten passar köksluckorna. Äldre kök kan ha en höjd som inte passar för standardmaskiner, så det är viktigt att mäta upp utrymmet.

Underhåll av maskinen:
Skölj inte disken med varmt vatten innan du ställer in den i maskinen, eftersom diskmedlet löser fett, inte vattenlösliga substanser som i handdiskmedel. Rensa regelbundet filtren för att undvika problem med smutsigt vatten och rengör disken ordentligt.

Undvik att koppla maskinen till varmvatten:
För hushållsdiskmaskiner ska du undvika att koppla dem till varmvatten. Detta kan påverka maskinens prestanda och garanti och leda till mindre effektiv diskning.

Hägersten VVS erbjuder inte bara installationstjänster utan kan också ge värdefulla tips för att underhålla din diskmaskin och se till att den fungerar på bästa sätt, tveka inte med att kontakta oss.

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg