Köksrenovering

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Köksrenovering

Hägersten VVS är specialiserade på köksrenoveringar i alla Stockholms stadsdelar. Vi tar oss an olika utmaningar beroende på fastigheten vi arbetar i. Att anpassa oss till andra lägenheter och rördragningar är en viktig del av vårt arbete när vi utför köksrenoveringar.

Vid en köksrenovering finns flera viktiga aspekter att överväga. För det första, att behålla köket på samma plats eller flytta det inom rummet eller till en annan plats i bostaden. Om köket förblir på samma plats, behövs ibland endast byte av blandaren, eventuellt förlängning av rören och byte av vattenlåset.

Förändringar i diskhonens placering kräver noggrann planering av vatten- och avloppsdragning. Om avloppet kommer upp från golvet kan det ibland dras under köksstommen mellan skåpen. Men det är viktigt att se till att avloppsmuffen inte sticker upp för långt och att det finns tillräckligt med fall längs hela avloppssträckan.

Om avloppet inte får tillräckligt med fall längs golvet kan man behöva göra justeringar, som att bygga ut golvet för att rymma röret eller skapa alternativa lösningar med skåpstommar eller väggutbyggnader för att rymma avloppsrören.

I fall där avloppet kommer ut ur väggen krävs en annan typ av anpassning. Det kan innebära att dra om rörledningarna eller vid behov göra åverkan på väggen, vilket kräver godkännande från bostadsrättsföreningen eller kontroll av väggens strukturella egenskaper.

Vattenledningarna, om de kommer upp från golvet, är oftast enklare att dra dem till önskad plats. Men skarvarna på rören måste skyddas med vattentåligt material för att förhindra läckage.

Vid vattenledningar som kommer ut ur väggen är det mer komplicerat, då skarvar inte är tillåtna. Lösningar kan innebära att dra rören under köksstommen eller skapa förseglade försänkningar i väggen för att hantera eventuella läckage.

Ventilation är en annan viktig aspekt vid köksrenoveringar. Att säkerställa en bra ventilation är viktigt för att undvika problem med ångor och os. Om spisen flyttas från sin ursprungliga plats kan omplacering av ventilationen behövas för att anpassa till den nya placeringen.

El är också en väsentlig del av köksrenoveringar. Att planera för belysning, vitvaror som diskmaskiner, tvättmaskiner, kylskåp med ismaskiner, samt att säkerställa tillräcklig elkraft till dessa är avgörande.

Hägersten VVS tar sig an hela köksrenoveringsprocessen och ser till att varje detalj, från rördragning till ventilation och el, hanteras på ett professionellt och noggrant sätt för att skapa det drömkök som varje kund önskar

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg