ROT-avdrag

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773
Certifierade jour rörmokare i Stockholm

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

ROT-avdrag

Hägersten VVS har stor erfarenhet av att arbeta med ROT-avdrag, vilket är en skattereduktion för Reparation, Ombyggnad, och Tillbyggnad. Detta gynnar ägare av småhus eller bostadsrätter som väljer att reparera eller bygga till.

Med ROT-avdraget kan du dra av upp till 50 000 kronor per år på skatten för arbetade timmar, inte för materialkostnader. Om du och en annan äger en fastighet eller bostadsrätt kan ni var för sig göra avdrag på 50 000 kronor, totalt 100 000 kronor.

För att nyttja ROT-avdraget måste vissa kriterier uppfyllas av dig som ägare, fastigheten, arbetsutföraren och typen av arbete. Till exempel krävs att du är minst arton år gammal och att du har betalat minst 90 procent av din skatt i Sverige. Från 2016 har ROT-avdraget minskats från 50% till 30%.

Hägersten VVS kan erbjuda ROT-avdrag för olika rörmokeri- och VVS-tjänster i Stockholm:

Badrumsrenovering: Allt från arbeten utförda av snickare till VVS-montörer omfattas av skattereduktionen. Det inkluderar även byte av badrumsinredning eller kranar, men inte reparation av enskilda apparater som tvättmaskiner.

Byte av blandare och mindre VVS-arbeten: Byte av kranar, tätning av läckande kranar eller toaletter kan ge skattereduktion, medan installation av tvättmaskiner eller liknande inte omfattas.

Dragning av vatten: Det inkluderar anslutning av kommunalt vatten/avlopp till äldre byggnader. Men vid större projekt, där maskinkostnader som inhyrning eller bränsle ingår, ges inget ROT-avdrag på dessa kostnader.

Köksrenovering: Renovering av kök ger möjlighet till ROT-avdrag för VVS-relaterade arbeten.

Sanitetsporslin: Byte eller installation av toalettstolar, bidéer eller liknande omfattas av ROT-avdraget.

Installation av värmepumpar och solpaneler: Montering eller byte ger rätt till skattereduktion, men inte reparation/service av dessa.

Installation av diskmaskin/tvättmaskin: ROT-avdrag ges inte för reparation av vitvaror, men för installation av dem.

Hägersten VVS hjälper dig med olika VVS-tjänster och rörmokeri där ROT-avdrag kan tillämpas. Det är viktigt att notera vilka specifika arbeten som kan ge ROT-fördelar och vilka som inte omfattas av skattereduktionen.

 

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg