Serviceavtal

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773
Certifierade jour rörmokare i Stockholm

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Serviceavtal

Alla byggnader, inklusive er fastighet, kräver kontinuerligt underhåll för att förbli i gott skick. Olika typer av hantverkare behövs för olika uppgifter; en erfaren elektriker för att dra nya kablar, en kunnig snickare för att justera och underhålla detaljer i hemmet, samt erfarna Hägersten VVS-rörmokare för en rad tjänster såsom blandarbyten, installation av diskmaskiner, radiatorinstallationer och rördragning vid omfattande renoveringar.För att säkerställa regelbunden och pålitlig service är det fördelaktigt för er förening att ha ett serviceavtal med Hägersten VVS-rörmokare som arbetar ansvarsfullt och enligt branschstandard. Att ingå ett serviceavtal med Hägersten VVS-rörmokare möjliggör flera fördelar. Vi prioriterar era ärenden som expressärenden och strävar efter att vara på plats inom en vecka från det att vi mottagit en skriftlig beställning för att åtgärda det aktuella problemet. En annan fördel med vårt serviceavtal är att våra Hägersten VVS-rörmokare får bekanta sig med er fastighet. Genom att känna till era behov och fastighetens specifika förhållanden kan de oftast vara bättre förberedda, vilket resulterar i snabbare service och färre fakturerade timmar för er som kund.

Det enda serviceavtalet som ni behöver
Den största fördelen med att teckna serviceavtal med Hägersten VVS-rörmokare är vår erfarenhet av totalentreprenader. Trots att Hägersten VVS-rörmokaren primärt är en rörfirma med skickliga VVS-montörer har vi ett omfattande nätverk av skickliga hantverkare, såsom elektriker, snickare, målare, plattsättare och isolatörer. Vi har även gedigen erfarenhet av att projektleda både större och mindre byggprojekt från start till mål.

Detta innebär att er förening kan tryggt överlåta det löpande underhållet av er fastighet till oss på Hägersten VVS-rörmokaren. Vi hanterar inte bara VVS-relaterade ärenden utan även samordnar andra hantverksdiscipliner för att säkerställa att er fastighet får en helhetslösning när det gäller service och underhåll.

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg