Spolbil & Högtrycksspolning

Rörservice i Stockholm

Spolning

Avloppsspolning

Vi hjälper till med alla typer av avloppsspolning. Stopp i avloppet? Oavsett om det är stopp i toan, köksvasken eller golvbrunnen så hjälper vi dig snabbt och effektivt. Via vår jour står vi till din tjänst dygnets alla timmar och årets alla dagar. Långsamt flöde eller dåligt lukt i avloppet? Då kan det vara dags för underhållsspolning. Vi hjälper dig självklart även med detta.

Våra kunder är t.ex. fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. 

Avloppsstopp

Stopp i avloppet kan orsaka kostsamma skador, som t.ex. läckage, översvämningar samt mögel- och vattenskador. Stopp kan bl.a. orsakas av beläggningar med smuts eller fett.

Du kan själv göra väldigt mycket för att undvika avloppsstopp. Underhållsspolning med jämna mellanrum eller vid minsta tecken är väldigt effektivt. Är du dessutom noggrann med vad du spolar ner i toaletten eller häller ut i köksavloppet minskar du risken för många typer av problem.

Är oturen ändå framme och du får stopp i avloppet hjälper vi dig självklart med detta. Med utrustning på våra egna fordon spolar vi rören med högtryck hela vägen ut till det kommunala avloppet i gatan. Detta är ett effektivt sätt att bli av med avloppsstopp och går vanligtvis väldigt snabbt.

 

Återkommande avloppsstopp - Dags för rörinspektion!

Har du återkommande problem med stopp i avloppet kan det tyda på ett fel i avloppet. Vanliga fel är t.ex. skarvförskjutningar, rötter, sättningar och främmande föremål i ledningarna. I dessa situationer är det oftast en kostnadseffektiv lösning med rörinspektion, och på så sätt hitta orsaken så att denna kan åtgärdas.

Underhållsspolning

Stopp i avloppet kan bero på bristande underhåll, vilket Hägersten VVS kan åtgärda med högtrycksspolning. Vi erbjuder skonsam och effektiv spolningsteknik som förlänger rörens livslängd och förebygger akuta stopp. Oavsett om det är handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp eller fastighetens stammar, står våra professionella rörmokare redo att hjälpa.

Upptäcker du grumligt vatten eller konstiga ljud från avloppet? Detta är tecken på att det är dags för en rensning. Regelbunden underhållsspolning, rekommenderad vart femte år, säkerställer att avloppen fungerar smidigt och minskar risken för vattenskador.

Vi använder den senaste tekniken för stamspolning och högtrycksspolning, vilket garanterar noggrann och effektiv rengöring av dina avlopp. Kontakta Hägersten VVS för professionell hjälp med alla rörproblem i Stockholm.

spolning-1-73-24-2

Fakta om matfett/stekfett

Om du häller ut matolja och fett i avloppet kan fettet stelna och orsaka stopp, vilket även kan bidra till råttproblem. För att undvika detta, häll använd matolja i en PET-flaska och kasta den i restavfallet, eller låt fettet stelna i en kopp i kylen och släng det sedan i matavfallet. Torka ur stekpannor med hushållspapper och släng det som matavfall för att undvika stopp och bidra till biogasproduktion.

Hägersten VVS hjälper dig att undvika dessa problem genom professionell högtrycksspolning och avloppsrensning i Stockholm. Vi hanterar alla typer av rör, inklusive handfat, golvbrunnar, duschar, toaletter, köksavlopp och fastighetsstammar. Regelbunden underhållsspolning, rekommenderad vart femte år, förhindrar akuta stopp och potentiella vattenskador.

Hägersten VVS rörjour finns i:

Behöver du en rörmokare?

Varukorg