Spolbil & Högtrycksspolning

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Spolbil

Avloppsspolning

Vi hjälper till med alla typer av avloppsspolning. Stopp i avloppet? Oavsett om det är stopp i toan, köksvasken eller golvbrunnen så hjälper vi dig snabbt och effektivt. Via vår jour står vi till din tjänst dygnets alla timmar och årets alla dagar. Långsamt flöde eller dåligt lukt i avloppet? Då kan det vara dags för underhållsspolning. Vi hjälper dig självklart även med detta.

Våra kunder är t.ex. fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi utgår från Malmö och utför avloppspolning i Malmö och närliggande kommuner, såsom Svedala, Trelleborg, Skurup, Vellinge med flera. Kontakta oss gärna för mer information!

Avloppsstopp

Stopp i avloppet kan orsaka kostsamma skador, som t.ex. läckage, översvämningar samt mögel- och vattenskador. Stopp kan bl.a. orsakas av beläggningar med smuts eller fett.

Du kan själv göra väldigt mycket för att undvika avloppsstopp. Underhållsspolning med jämna mellanrum eller vid minsta tecken är väldigt effektivt. Är du dessutom noggrann med vad du spolar ner i toaletten eller häller ut i köksavloppet minskar du risken för många typer av problem.

Är oturen ändå framme och du får stopp i avloppet hjälper vi dig självklart med detta. Med utrustning på våra egna fordon spolar vi rören med högtryck hela vägen ut till det kommunala avloppet i gatan. Detta är ett effektivt sätt att bli av med avloppsstopp och går vanligtvis väldigt snabbt.

Återkommande avloppsstopp

Har du återkommande problem med stopp i avloppet kan det tyda på ett fel i avloppet. Vanliga fel är t.ex. skarvförskjutningar, rötter, sättningar och främmande föremål i ledningarna. I dessa situationer är det oftast en kostnadseffektiv lösning med rörinspektion, och på så sätt hitta orsaken så att denna kan åtgärdas.

Underhållsspolning

Ett långsamt flöde, kluckande ljud och dålig lukt i avloppet kan vara ett tecken på att det är dags för en högtrycksspolning. Vi arbetar med spolningsteknik som är skonsam för rören och anpassad till den typ av stopp det rör sig om, och självklart hjälper vi alla typer av kunder med underhållsspolning av avloppssystem.
Stopp i avloppet beror ofta på bristande underhåll. Genom att låta oss göra en underhållsspolning förebygger ni risken för akuta avloppsstopp med allt vad det medför i form av kostnader och besvär. Samtidigt kan ni öka rörens livslängd med flera år.

Att mötas av ett stopp i avloppet är alltid lika otrevligt och det verkar alltid dyka upp oväntat. Vi på Hägersten VVS förstår hur frustrerande det kan vara, och vi erbjuder högtrycksspolning i Stockholm för att hantera alla sorters rörproblem. Oavsett om det handlar om stopp i handfatet, golvbrunnen, duschen, toaletten, köksavloppet eller fastighetens stammar, kan vi hjälpa till.

Känner du av grumlighet i avloppet eller hör du konstiga klickande ljud? Det är vanliga tecken på att det är dags att rensa rören. För att undvika plötsliga avloppsstopp och potentiella vattenskador är regelbunden underhållsspolning avgörande. Vi rekommenderar att spola rören vart femte år för att säkerställa deras smidiga funktion.

Vi är utrustade med den senaste tekniken för stamspolning och högtrycksspolning på marknaden. Detta innebär att vi kan erbjuda den mest effektiva och skonsamma rengöringen av avloppen. Genom att använda den senaste och bästa tekniken för avloppsrensning kan vi säkerställa att dina avlopp rengörs noggrant och effektivt, vilket minskar risken för framtida problem.

Fakta: Stopp i toan

Stopp i toan orsakas ofta av främmande föremål. Toaletten är enbart till för sådant som kommer från kroppen och för toapapper. 

De fem vanligaste sakerna som fulspolas är:

 • Bomullstussar
 • Flytande kemikalier
 • Tamponger
 • Våtservetter
 • Tops
 • Inget av detta hör hemma i toaletten!

Fakta: Matfett / Stekfett

Häller du ut matolja och fett i avloppet kommer fettet att stelna och förr eller senare orsaka stopp i avloppet. Det kan även bidra till problem med råttor.

Flytande matfett: Häll använd avsvalnad matolja i en PET-flaska och kasta flaskan i restavfallet. Eller låt fettet stelna i en kopp i kylen så att du därefter kan skrapa ur det och slänga det i matavfallet.

Stekfett: Torka ur stekpanna och kastruller med hushållspapper som slängs som matavfall. På så sätt kan matfettet återanvändas till t.ex. biogasproduktion.

Vi är här för att se till att dina avlopp fungerar problemfritt och att du slipper de obehagliga överraskningarna med avloppsstopp. Kontakta oss för att få hjälp med högtrycksspolning och avloppsrensning, och låt oss säkerställa att dina avlopp är i toppskick.

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg