Toalettbyte och toalettinstallation

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773
Certifierade jour rörmokare i Stockholm

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Toalettbyte och toalettinstallation

Hägersten VVS är experter på att byta toaletter och erbjuder ett brett utbud av modeller och typer för att möta olika behov. Beroende på om det är en golvansluten toalett med avlopp mot golvet (S-vattenlås), en golvstående toalett med bakåtanslutet avlopp (P-vattenlås) eller en vägghängd toalett, finns olika alternativ att välja mellan.

Vägghängda toaletter, som monteras ovanför golvet, underlättar rengöring och städning. De kommer i olika modeller och kan inkludera en fixtur, en stålkonstruktion som inrymmer spolcisternen och kan monteras in i väggen eller som en låda utanpå väggen. Vid installationen kan du som kund välja mellan olika typer av keramikklosetter och tryckknappar enligt dina egna preferenser.

Hägersten VVS hanterar främst kända märken som Gustavsberg, IFÖ, Ido och Duravit vid installationen av dessa toalettmodeller. När du har valt modell och beställt, tar de hand om leverans och montering samma dag.

Efter installationen står du inför frågan om vad som ska göras med den gamla toaletten. Du kan antingen behålla den och själv ansvara för att forsla bort den eller anlita Hägersten VVS för bortforsling.

Vid nyinstallation av toalett ges större frihet att välja modell, eftersom du själv kan bestämma förutsättningarna för rördragningen under eventuell badrumsrenovering eller nyinstallation.

Valet av toalettmodell kan påverkas av flera faktorer såsom utseende, ekonomi och funktion. Hägersten VVS kan guida dig genom för- och nackdelar med olika modeller:

Golvstående toalett med S-vattenlås: Vanligast, passar många modeller, ekonomisk, men svårare att rengöra och tar mer plats.

Golvstående toalett med P-vattenlås: Liknande S-vattenlås-modellen, lättare reparation men svårare att rengöra.

Väggmonterad toalett med fixtur innan tätskikt: Monteras innan tätskikt, tar mindre plats, men dyrare och kan ge utmaningar vid reparation.

Väggmonterad toalett med fixtur efter tätskikt: Kompakt, enklare rengöring, men dyr och komplicerad vid reparation.

Vägghängd toalett med utanpåsittande spolcistern: Äldre modell, enklare reparation men begränsat urval.

Kvarntoalett: Flexibel installation men svårare rengöring och teknikberoende.

Hägersten VVS erbjuder professionell installation och guidning för att välja rätt toalettmodell som passar dina behov och preferenser.

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg