Totalentreprenad

Totalentreprenad

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Badrumsrenovering

Vårt team på Hägersten VVS utför badrumsrenoveringar över hela Stockholm, oavsett om det gäller villor eller lägenheter. Med omfattande erfarenhet tar vi ansvar för hela processen från bedömning till färdig installation, vilket säkerställer kvalitet och minimerar förseningar. Vi hanterar alla typer av badrumsdetaljer och erbjuder totalentreprenad, inklusive målning, plattsättning, snickeri och el. Genom att ta helhetsansvar för projektet, både tekniskt och estetiskt, skapar vi badrum som fungerar utmärkt och ser fantastiska ut. Anlita oss för en smidig och professionell badrumsrenovering.

Köksrenovering

Hägersten VVS specialiserar sig på köksrenoveringar i alla Stockholms stadsdelar och anpassar arbetet efter varje fastighets unika förutsättningar. Vi hanterar allt från att behålla eller flytta kökets placering, till noggrann planering av vatten- och avloppsdragning.

Om avloppsrör behöver justeras, säkerställer vi att de får tillräckligt med fall och att alla skarvar är skyddade. Vi hanterar även ventilation och elinstallationer för att skapa ett välfungerande kök.

Med Hägersten VVS får du en helhetslösning där vi tar ansvar för hela renoveringsprocessen och ser till att varje detalj, från rördragning till ventilation och el, utförs professionellt och noggrant.

Elektriker

Inom Hägersten VVS erbjuder vi även eltjänster av hög kvalitet. Våra skickliga elektriker har omfattande erfarenhet inom flera områden, inklusive:

  • Service för el
  • Installation av uttag
  • Montering av tvättmaskiner, spisar och diskmaskiner
  • Byte av strömbrytare
  • Installation av belysning, lampor och dimmers
  • Hantering av proppskåp

Elinstallationer är ofta efterfrågade vid renoveringar av lägenheter eller hus, där arbetet med el är en central del. Det är vanligt att elinstallationer innefattar installation av nya uttag för diskmaskiner eller tvättmaskiner.

Inom Hägersten VVS strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa eltjänster på samma sätt som vi gör med våra VVS-tjänster. Vårt mål är att leverera utmärkta tjänster och förstklassig service i Stockholmsområdet. Vi strävar alltid efter att vara ledande i Sverige, både vad gäller utförande och kundbemötande

electric-service
Snickare från hägersten vvs

Snickare

 

Hägersten VVS tillhandahåller mycket professionella snickare som bygger efter kundens behov och önskemål. Våra snickare har lång erfarenhet och expertis, vilket gör att vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt för ditt hem. Oavsett om det handlar om renovering, ombyggnad eller nybyggnation, arbetar vi nära dig för att säkerställa att slutresultatet motsvarar dina förväntningar. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativt hantverk och uppmärksammar varje detalj för att skapa funktionella och estetiskt tilltalande lösningar. Med Hägersten VVS får du pålitliga och skickliga snickare som ser till att dina projekt blir precis som du vill ha dem.

Plattsättare

Hägersten VVS tillhandahåller mycket professionella plattsättare som arbetar utifrån kundens behov och önskemål. Våra plattsättare har alla nödvändiga behörigheter och certifieringar som krävs för arbetet, vilket garanterar högsta kvalitet och säkerhet i varje projekt. Oavsett om det gäller badrum, kök eller andra ytor, ser vi till att ditt projekt utförs med precision och noggrannhet. Vi samarbetar nära med dig för att förstå dina visioner och skapa lösningar som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Med Hägersten VVS får du pålitliga och skickliga plattsättare som levererar resultat i toppklass.

Hägersten VVS rörjour finns i:

Behöver du en rörmokare?

Varukorg