Vattenmätar konsol A+B Ventil

Rörservice i Stockholm

Rörservice i Stockholm

Hägersten VVS erbjuder allt du behöver inom rörmokeri och VVS i Stockholm. Vi erbjuder er en prisvärd rörservice som ser till att du har värme där du bor och att vattnet ska funka korrekt.

Bygger ni nytt kök eller badrum? Eller håller du kanske på att bli galen på den droppande kranen i köket eller rinnande toaletten? Du kan tryggt vända dig till våra rörmokare oavsett om det gäller stora eller små jobb.

Hägersten Svets & VVS erbjuder hög kompetens, god service och är specialiserade på alla slags VVS-arbeten. Vi hjälper dig med allt från byte av packningar i kranen till installation av värmesystem. Vi tar gärna hand om era försäkringsskador.

 

Spolbil

Avloppsrensning & Högtrycksspolning

Stopp i avloppet kommer ofta oväntat och är lika otrevligt varje gång. Vi utför högtrycksspolning i Stockholm för alla sorters rör. Från avloppsrensning i handfat, golvbrunn, dusch, toalett, köksavlopp och stammar i fastigheter. Grugglar det i avloppet eller om det hörs klickande ljud är det ett tecken på att det behövs att spola rent. För att undvika akuta avloppsstopp med eventuella vattenskador som följd bör du underhålla genom att spola rören vart femte år. Vi innehar marknadens senaste utrustningar för stamspolning och högtrycksspolning, detta är den senaste och bästa tekniken för att rensa avlopp.

 

Ombyggnadsarbeten

Installations- och ombyggnadsarbeten

Vi utför stamrensning, installations- och ombyggnadsarbeten i fastigheter, som till exempel större stambyten och renovering av kontor – antingen för ett fast pris eller löpande arbete.

Behöver du en projektledare, arbetsledare eller dylikt för projektet kan vi även stå till tjänst med det.

Golvvärme

Ett vanligt problem när man har golvvärme är att man kan märka att golvet inte är tillräckligt varmt, eller att det kan skifta mellan varmt och kallt på vissa ställen. Detta är ett tecken på att golvvärmesystemet behöver servas och i de flesta fallen brukar det räcka med att man gör det en gång.

För att åtgärda detta behöver systemet luftas ordentligt med särskild utrustning, vilket är något vi erbjuder. Att du själv försöker lufta själva luftventilen löser inte alltid ditt problem eftersom luft bubblorna oftast samlas vid golvslingornas böjningar, det är det som gör att ni inte får tillräckligt med cirkulation i slingorna.

Vi erbjuder den senaste utrustningen där ni får ett enkelt system och kan styra allting själv! Vi installerar trådlösa system där ni själva kan styra varje rums temperatur och har ni ett gammalt golvvärme system så kan vi även byta ut det. Systemet passar vid små, medelstora eller större fastighetsinstallationer. Tekniken vi använder är utvecklad för att ge hög komfort samt ett energieffektivt värmesystem tack vare dess avancerade självmoduleringsteknik.

Fördelar med systemet:

IMG_4231.JPG-1030x773
Certifierade jour rörmokare i Stockholm

Jour för VVS tjänster

Ibland kan det vara bråttom med VVS-tjänster. Har en panna gått sönder, toaletten har slutat fungera eller är det något annat som behöver åtgärdas omedelbart, ska du ringa oss. Vi har alltid jour, du kan nå oss dygnet runt och vi kan vara på plats hos dig direkt. Så oavsett om du planerar ett långsiktigt arbete eller behöver omedelbar hjälp är du alltid välkommen att höra av dig.

 

Vattenmätar konsol A+B Ventil

Vatten och Avlopp bolag kräver att dess kunder byter ut sin vattenmätare med jämna intervaller, vanligtvis efter 10 år. Det för att du alltid ska ha en felfri mätare som visar rätt vattenförbrukning.

Bytet av vattenmätare är kostnadsfritt från ditt VA-bolag. Men du som fastighetsägare är ansvarig för att ha en korrekt vattenmätarkonsol att montera vattenmätaren i. Vi på Hägersten VVS erbjuder att byta din vattenmätarkonsol nu så att du kan undvika onödigt vattenläckage och extra kostnader.
Du ska kunna känna dig trygg med huvudavstängning av vattnet till din fastighet. Ring oss eller så kan du även fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi inom kort.

Vattenmätarkonsolbyte till ett fast pris

Vårt fasta pris på vattenmätarkonsol inkluderar:

 • Materialkostnaden för vattenmätarkonsolen och ny standardinstallation
 • Arbetskostnad
 • Vi bokar en avstängning av vattnet i gatan från kommunen
 • Säkervatten intyg på vattenmätarkonsolbytet
 • Ansökan om ROT-avdrag hos Skatteverket
 • Servicebil (inkluderar trängselskatt, diesel och framkörning).
 • Vattenmätarkonsol för kallvattenmätare 190-220 mm Q3 4 med ansl G25.
 • Installationssats komplett med konsol, passbit, packningar, avstängningsventiler i vinkel och kontrollerbar backventil.
 • Anslutning utvändig gänga G25 x klämringskoppling 22mm.
 • Sthlm Vattens avstängning avgift skickas direkt till beställaren.
 • Installation utförs av auktoriserade rörmokare
 • Läs nedan våra villkor för ”Installerat & Klart-priser

Varför krävs konsol, när det inte har krävts vid tidigare byten av vattenmätare?

Med en gammal vattenmätarkonsol riskerar du att få vattenläckage när du försöker stänga dess avstängningsventiler.

 • Kraven på byte av vattenmätare följer rekommendationer från Svenskt Vatten vilket säger att en mätarplats bör ha en konsol som består av följande tre delar: avstängningsventiler före och efter mätaren, en bygel som sitter fast i exempelvis en vägg samt en skjutbar kopplingshylsa.
 • Vi byter din vattenmätarkonsol till fast kostnad, med garantiintyg från Hägersten VVS. Priset inkluderar hela arbetet och materialkostnad.

Har du fått brev om att du måste byta vattenmätare?

Många fastighetsägare i Stockholm är tvungna att byta sina vattenmätare och vet inte hur bytet ska gå till. Ring till oss på Hägersten VVS, vi samarbetar med Stockholm Vatten och andra VA-bolag runt om i Stockholms län.

Risken att det blir vattenläckage eller i följd vattenskada är väldigt hög eftersom avstängningsventilerna kan med tiden bli dåliga. För att ha en säker vattenanläggning rekommenderar vi att byta vattenmätarkonsol för att undvika vattenläckage och därmed vara en ekonomisk besparing. Du förtjänar och ska kunna känna dig trygg med din huvudavstängning av vattnet.

Istället för att själv köpa en vattenmätarkonsol på Biltema eller Bauhaus och försöka utföra arbetet själv är det säkrare och tryggare att låta en våra certifierade rörmokare byta din vattenmätarkonsol.

Hägersten VVS bokar en avstängning av vattnet i gatan, och konsolen byts. Byt vattenmätarkonsol säkert och till bra pris.

Vatten och Avlopp bolag kräver att dess kunder byter ut sin vattenmätare med jämna intervaller, vanligtvis efter 10år. Det för att du alltid ska ha en felfri mätare som visar rätt vattenförbrukning.
Bytet av vattenmätare är kostnadsfritt från ditt VA-bolag. Men du som fastighetsägare är ansvarig för att ha en korrekt vattenmätarkonsol att montera vattenmätaren i.
Byt din vattenmätarkonsol nu och undvik vattenläckage och extra kostnader. Du ska kunna känna dig trygg med huvudavstängning av vattnet till din fastighet.

Vattenmätarkonsol

Sthlm Vatten är ute och besiktar samt byter mätare i Stockholm.
I samband med deras kontroller och utbyten så delas det ut brister av olika slag. Under åren 2015–2017 så handlar många av dessa om så kallade ”offeranoder” som måste plockas bort.
Därefter kommer Sthlm Vatten i vissa fall och byter sin mätare efter detta.
Dessa offeranoder sitter på det gamla rörsystemet och är i många husoriginal ifrån när huset byggdes.

Hägerstens VVS bokar en avstängning i gatan,dessa offeranoder plockas bort och det som sitter i direkt anslutning till mätaren och ibland den nu kommande nya konsolen byts, ny A + B ventil.

Till ett fastpris inom Stockholm, Kontrollerbar backventil ingår.
Att vattenledningsrör, eller annat befintligt material inte behöver dras om – att inga oförutsedda arbeten krävs.
Rör för installation upp till 10cm – 2st rördelar för inkoppling, ej 36 rör.
Arbetskostnad och framkörning.
Sthlm Vattens avstängning avgift skickas direkt till beställaren. Hägersten vvs står ej för den avgiften.

I samband med detta byts även då mätaren. OBS! Det är ett utmärkt tillfälle för er att skaffa en vattenfelsbrytare, då dessa installeras direkt efter B-ventilen. Ifall vi kan utföra detta samtidigt så utgår en rabatt om 1500kr för/på vattenfelsbrytaren (se fast pris på denna).

Eftersom etablering och framkörning redan ingår i ovan.
Leverans cirka 2 veckor efter order.
Med Hägersten VVS ska alla kunder känna sig trygga dygnet runt alla dagar på året.
Vi är ett auktoriserat företag med över 20 år i branschen.
Vi använder bara behöriga och erfarna rörmokare.
Så du kan känna dig trygg med att arbetet utförs enligt branschens alla regler.

Finns i:

 • Rörmokare Hägersten
 • Rörmokare Älvsjö
 • Rörmokare Mälarhöjden
 • Rörmokare Aspudden
 • Rörmokare Östermalm
 • Rörmokare Kungsholmen
 • Rörmokare Norrmalm
 • Rörmokare Södermalm
 • Rörmokare Farsta
 • Rörmokare Hammarby
 • Rörmokare Haninge
 • Rörmokare Enskede
 • Rörmokare Årsta
 • Rörmokare Örby
 • Rörmokare Gullmarsplan
 • Rörmokare Skarpnäck
 • Rörmokare Huddinge

Tjänster som vi erbjuder:

 • Rensa avlopp
 • Stopp i avlopp
 • Rensa kök
 • Akuta läckage
 • Utförs alltid av certifierade rörmokare
Rörservice i Stockholm

Behöver du en rörmokare?

Varukorg